Bloggers gezocht

Ken je dat verhaal van dat jongetje of meisje dat door middel van superkracht nooit meer hoeft te werken om geld te verdienen? Nee? Wij ook – nog – niet. Maar misschien binnenkort wel. Wij staan namelijk direct in contact met honderden bloggers die binnen no time een passende tekst of een bijzonder verhaal met een link naar jouw website weten te maken. Stukken die opvallen, die gemakkelijk vindbaar zijn én die ervoor zorgen dat je verder wilt lezen. Bloggers gezocht? Wij maken het makkelijker dan ooit.

Bloggers gevonden

ALL the way UP is een unieke service waarbij adverteerders en publishers het grootste deel van het werk uit handen wordt genomen. Hoger scoren in Google met informatieve én leuke stukken. Zo worden adverteerders dankzij ALL the way UP  beter gevonden in de zoekmachines en krijgen zij doorlopend nieuwe bezoekers uit Google. Het beste is dat je hier als adverteerder vrij weinig voor hoeft te doen: meld je aan via ALL the way UP en wij maken linkbuilding op kwalitatieve sites makkelijk. Bloggers gezocht? Easy-peasy!

Superkracht dankzij ons aanbod

De superkracht van dat jongetje? Daarvan kunnen we jou een beetje aanbieden wat betreft het zoeken en vinden van bloggers. Wij snappen namelijk als geen ander dat je je tijd hard nodig hebt om te investeren in het bedrijf. Na het selecteren van de sites waar jij vermeld wil worden, nemen wij je al het werk uit handen. Oh, en daarmee heb je trouwens al het tijdrovende proces van outreach en onderhandeling helemaal overgeslagen. Weet je nog dat je altijd maar moet mailen over niet helemaal goed geplaatste links. Of dat er weer een vermelding van advertorial bij komt te staan? Precies, dat nemen we je allemaal uit handen.

Content is the reason search began in the first place

Lee Odden (TopRank Marketing)

Alle bloggers gescreend

We hebben iedere blogger, schrijver en partner gecheckt waarmee we samenwerken. Verder beschikken we over ervaren auteurs, waardoor we elke opdracht tot een succes kunnen maken.. Zo kun jij je richten op de rest van je bedrijf, terwijl je website hoger in de Google tevoorschijn komt. Dus, bloggers gezocht om je website beter vindbaar te maken? Je hebt ze gevonden.

Bloggers gezocht: waarom bloggers inschakelen een goede investering is

Je bedrijf nog beter op de kaart zetten én hoger in de zoekmachines ranken? Bij ALL the way UP geloven we erin dat ieder bedrijf nóg beter online zichtbaar kan worden, door het op de juiste manier inzetten van kwalitatieve blogs, nieuws- en content-sites. Wanneer je inmiddels al op deze pagina bent, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te overtuigen van de kracht van goede bloggers met een vlotte pen. Heb je toch nog net dat kleine duwtje in de rug nodig waarom er door zoveel site-eigenaren  naar bloggers wordt gezocht? Lees dan vooral even verder, want we staan te popelen om ook jou verder te helpen.

 • De grootste reden waarom je ‘bloggers gezocht’ intikt in de zoekmachines is dat je beter wil ranken. Wij hebben hier een tijd geleden ook op gezocht, maar konden geen geschikte service vinden. Daarom richten we ons nu op premium linkbuilding in kwalitatieve content, op echte sites. Als we heel kort door de bocht gaan kunnen we stellen dat: hoe meer hoogwaardige artikelen en kwalitatieve sites er naar een adverteerder verwijzen, des te hoger de desbetreffende website in Google komt.
 • Bloggers hebben vaak een vaste achterban. Als een blogger iets zegt of schrijft over jouw site is dat vaak een stuk geloofwaardiger dan wanneer je random een advertentie op een website laat zetten. Zeker omdat we stukken niet als advertorial, maar juist als editorial laten plaatsen. Het doel is immers om hoger te komen in Google. Dat bezoekers direct via de blog kunnen doorklikken naar je site is een dikke bonus. De echte waarde creëer je door beter te gaan ranken, waarna je doorlopend extra bezoekers krijgt. Nog tot lang nadat de geplaatste artikelen al van de homepages zijn verdwenen.
 • In Nederland zijn er behoorlijk wat bloggers te vinden. Om een beetje op te vallen moeten ook zij volgens SEO Copywritingrichtlijnen schrijven. Je raadt het misschien al; bij ALL the way UP zorgen we altijd voor artikelen die in de juiste balans van de laatste SEO-trends geschreven zijn. Wel de linkwaarde, maar niet te opvallend. Lekker wegblijven van risico’s op een penalty.
 • Het inschakelen van bloggers is vaak een goedkopere manier van hoger komen in Google dan het inschakelen van een compleet bedrijf voor adverteren, SEO en andere manieren van marketing. Omdat je via ALL the way UP zelf tegen lekker lage prijzen kunt bestellen, bespaar je flink op de tijd die je normaal aan of als bureau moet afrekenen. En met tarieven van € 50 tot € 125 per uur , loopt dat al snel op!
 • Zelf werkzaam voor een marketing bureau? Zeg nou eerlijk, wat doe je liever: het hele proces van outreach opnieuw uitvoeren, terwijl wij dat al voor je hebben gedaan, of voor nagenoeg dezelfde tarieven heel veel tijd besparen en simpelweg geschikte vermeldingen uitzoeken en online bestellen?

via GIPHY

ALL the way UP helpt jou met je quest: bloggers gezocht

Tegenwoordig is het inschakelen van bloggers niet meer weg te denken uit de huidige vorm van contentmarketing. Sterker nog; bloggers worden gezocht omdat zij vaak dé reden zijn dat een website flink wordt geboost in de zoekmachines. Wil je een groter online publiek bereiken en zit je in een competitieve markt, dan móet je eigenlijk wel kiezen voor het plaatsen van  externe blogs met links naar jouw project.

Zoveel blogs – vind de beste

Inmiddels bestaan er in Nederland zoveel bloggers dat je misschien door de vele bomen het bos niet meer ziet. Er is zoveel aanbod, en lang niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Sommige blogs zien eruit alsof ze kwalitatief zijn, maar hebben ondertussen 0 organische bezoekers. Met deze partijen werken wij niet samen. Een eerste voorwaarde is dat een site zelf organisch bereik heeft, voordat we deze kunnen aansluiten bij ALL the way UP. Immers, als een blog echte bezoekers vanuit Google krijgt, is dat toch een sterk teken dat Google deze site waardeert? Precies, daarom plaatsen we alleen daar links. ALL the way UP werkt samen met enkele honderden blogs van diverse onderwerpen: van financieel tot vakantie en van nieuwssites tot woonblogs. Hierdoor hebben we altijd een geschikt aanbod voor jouw product.

Zeg, maar wat kost dat nou? Bloggers gezocht?

Toegang tot ALL the way UP is volledig kosteloos. Je hoeft ook niet te betalen per campagne. Je betaalt via slechts 15 euro plus de prijs die je normaal zou betalen wanneer je zelf het hele proces van outreach had doorlopen. Maar € 15 extra per succesvolle plaatsing dus, voor het beschikbaar stellen van ons hele netwerk. Ja, we vallen maar direct met de deur in huis, want we begrijpen heel goed dat je je vruchtbare tijd liever in je business steekt. Of in het koffie drinken met je favoriete collega, want ook dat is belangrijk om dagelijks je werk te kunnen doen.

Oh, daar bovenop hebben we regelmatig kortingscodes beschikbaar, waardoor je zelfs minder betaalt dan wanneer je zelf uren zou hebben lopen mailen met de redacties. Daarnaast hebben we met sommige sites unieke deals gemaakt, waardoor je standaard al veel minder betaalt dan wanneer je zelf de redactie zou benaderen. Concrete antwoorden én afspraken; daar zijn we gek op. Alleen daarom is het al een pré om de full blogservice van ALL the way UP in te schakelen.

Bloggers gezocht? Meld je aan

Bloggers gezocht? Dat wordt via ALL the way UP dus wel erg aantrekkelijk gemaakt. Niet pitchen, niet onderhandelen, alleen maar inschrijven en bestellen.  Niet verder vertellen, maar bij ons betaal je nog minder dan op platformen waar zelfs nog gepitcht moet worden. Net als je denkt dat het niet gekker kan, doen wij toch nog dat stapje verder.

Misschien is dit wel het begin van dat verhaal van dat jongetje of meisje dat door middel van de juiste contentmarketing als superkracht nooit meer écht zelf hoeft te werken om geld te verdienen…

Aanmelden bij ALL the way UP voor bloggers gezocht? Wij kunnen niet wachten. Adverteerders melden zich hier aan en publishers melden zich hier aan. Heb je hulp nodig of weet je nog niet zeker of de unieke full blogservice van ALL the way UP iets voor je is? Wij sparren graag met je mee via ons contactformulier.

   ALL the way UP
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Secured By miniOrange