Het team

Wist je dat we geen kantoor hebben? In plaats daarvan werken we graag vanaf co-work spaces, leuke cafĆ©’s en soms zelfs vanuit de jungle. We hebben alleen onze laptops met internet nodig. En een goeie dosis energie natuurlijk, maar dat krijgen we juist van leven op verschillende plekken.

Het zit in ons bedrijfs-DNA om vrij te zijn. Vrij om ‘s middags te kiten als de wind aanstaat. Het werk ligt er ‘s avonds ook nog wel. Vrij om een paar jaar in Nieuw Zeeland te wonen. Om te dromen over een eigen biodynamische cacao-plantage. Straathonden te helpen op Fiji. Of om een kattenasiel in Costa Rica te runnen. Met de backpack door AziĆ«, Zuid Amerika of juist dichterbij in een natuurhuisje. Het kan allemaal.

Je zou het misschien niet direct verwachten; we excelleren juist doordat we geen kantoor hebben. Voor ons werkt het. Zo blijven we happy en scherp, en werken we dagelijks vol energie om samen met onze klanten ALL the way UP te gaan šŸš€

Sophie

Sophie is onze creatieve Ć©n administratieve ninja! Ze is een trouble shooter pur sang. Door haar positieve houding is er geen enkel probleem dat niet met een lach door haar wordt opgelost. Leuk feitje: ze woont op Fiji samen met vijf honden en staat altijd klaar om een hond in nood te helpen.

Daphne

Is onze andere ninja en er (vaak achter de schermen) verantwoordelijk voor dat jij volledig wordt ontzorgd. Woont telkens op een andere prachtige plek, van Panama tot Nieuw Zeeland, en soms even in Nederland. Onderweg helpt ze SEO’s bekend te worden met onze menukaart. Niet zelden krijgt ze bedankjes voor het makkelijker maken van levens!

Marlies

Marlies werkt vanuit het jaloersmakende Costa Rica, waar ze al jaren woont. Die afstand voelen onze klanten niet: iedereen krijgt van haar een persoonlijke touch. Naast ervoor zorgen dat je bestellingen soepel worden uitgevoerd, runt ze met veel passie een kattenasiel.

Marlou

Marlou heeft net als veel van onze andere teamleden last van het travel-virus. Met haar Master psychologie op zak besloot ze een one way ticket naar Zuid-Amerika te kopen en sindsdien is ze een echte digital nomad. Ze is de schakel tussen onze klanten en onze publishers en ze zorgt ervoor dat de samenwerking een win-win is.

Liv ALL the way UP

Liv

Met supervlotte pen schrijft Liv een perfect stuk. Ze slaat moeiteloos een brug tussen jouw landingspagina en de te plaatsen site. Hoe ze het doet, geen idee. Maar ze zorgt ervoor dat elke klant altijd helemaal tevreden is met de geleverde teksten. Liv is er sinds het begin bij, met hopelijk nog vele jaren in het vooruitzicht.

Nande

Naast haar drukke baan als Software Developer heeft Nande ook nog tijd om voor ALL the way UP perfecte teksten uit haar virtuele pen te toveren. Haar computer skills deelt ze graag in haar artikelen maar ook over andere onderwerpen weet ze altijd een mooi artikel te schrijven. Haar schrijfstijl valt zeer in de smaak bij zowel de adverteerder als de publisher. Kortom een topper.

Claudia

Met haar journalistieke opleiding weet Claudia van elk onderwerp een professionele tekst te maken. Niets is haar te gek! Wil je een tekst over crypto, geen punt! Maar ook een luchtig onderwerp als de laatste fashiontrendsĀ komt moeiteloos uit haar professioneleĀ pen gerold. Haar teksten vallen in de smaak bij zowel de adverteerders als de publishers, niet zelden ontvangen we complimenten over haar werk. Kortom een schrijfster in hart en nieren.

Berry

Berry is een creatieve schrijfster met oog voor detail. Ze heeft een bak aan ervaring en that shows! Ze levert de perfecte teksten. Haar kennis deelt ze graag met beginnende schrijvers, ze is namelijk ook schrijfcoach. Naast al deze werkzaamheden heeft ze ook nog tijd voor haar eigen blog, waar ze een inkijkje geeft in haar leven en leuke tips deelt voor een dagje uit.

Daniƫlle

Daniƫlle is ons natuurtalent! Ze is begonnen met schrijven als hobby, maar al snel had de schrijfkoorts haar te pakken. Ze is een echte autodidact en juist dat maakt haar een schrijfster die we graag in het ALL the way UP team willen hebben. Ze schrijft superenthousiast en bevlogen en dat lees je terug in haar teksten. De klanten die een tekst uit de virtuele pen van Daniƫlle ontvangen zijn altijd vol lof.

girl

Barbara

Barbara is schrijfster en blogger pur sang. Ze beschouwt zichzelf als een digitale ontdekkingsreiziger en is altijd nieuws- en leergierig. Daarom pakt zij elk onderwerp aan en weet dit helder en levendig over te brengen. Na vele reizen is zijĀ  inmiddels met beide benen geland; met een in het gezellige Nijmegen enĀ  het ander in het altijd bruisende CaĆÆro wel te verstaan

Ramon ALL the way UP

Ramon

Sinds 2008 ben ik bezig met online ondernemen. Vanaf 2012 is de focus volledig op SEO komen te liggen. Heel erg veel lezen, analyseren, sparren en testen. Dat brengt me tot waar we nu zijn: ALL the way UP. Dit concept is vanuit eigen behoefte ontstaan. Wanneer alle adverteerders en bloggers zelf naar elkaar op zoek gaan, verspillen we met z’n allen enorm veel tijd. Zonde! Laat ons je leven een stuk makkelijker maken.

ALL the way UP
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Secured By miniOrange