Het team
Ramon ALL the way UP

Ramon

Sinds 2008 ben ik fulltime online ondernemer. Sinds 2012 is de focus volledig op SEO komen te liggen. Heel erg veel lezen, analyseren, sparren en testen. Dat brengt me tot waar we nu zijn: ALL the way UP. Dit concept is vanuit eigen behoefte ontstaan. Wanneer alle adverteerders en bloggers zelf naar elkaar op zoek gaan, verspillen we met z’n allen enorm veel tijd. Zonde! Laat ons je leven een stuk makkelijker maken.

Corina ALL the way UP

Corina

In 2017 ben ik samen met Ramon ALL the way UP gestart omdat we vanuit onze eigen positie als online ondernemers zagen dat artikelen plaatsen op externe websites zoveel makkelijker kan. We hebben het hele linkbuildingproces teruggebracht tot simpel klikken, kopen, klaar. Voilà, zo makkelijk is het, maar heb je toch vragen? Je mag mij altijd bellen, ik help je graag. Telefoon: 06-10747411

Sophie

Sophie is onze creatieve én administratieve ninja! Ze is een trouble shooter pur sang. Door haar positieve houding is er geen enkel probleem dat niet met een lach door haar wordt opgelost. De klanten lopen met haar weg. Hopelijk figuurlijk, want we willen Sophie graag zelf houden.

Liv ALL the way UP

Liv

Met super vlotte pen schrijft Liv een perfect stuk. Ze slaat moeiteloos een brug tussen jouw landingspagina en de te plaatsen site. Hoe ze het doet, geen idee. Maar ze zorgt ervoor dat elke klant altijd helemaal tevreden is met de geleverde teksten.

Daphne

Woont telkens op een andere prachtige plek, van Panama tot Nieuw Zeeland, en soms even in Nederland. Onderweg helpt ze SEO’s bekend te worden met onze menukaart. Niet zelden krijgt ze bedankjes voor het makkelijker maken van levens!

Nande

Naast haar drukke baan als Software Developer heeft Nande ook nog tijd om voor ALL the way UP perfecte teksten uit haar virtuele pen te toveren. Haar computer skills deelt ze graag in haar artikelen maar ook over andere onderwerpen weet ze altijd een mooi artikel te schrijven. Haar schrijfstijl valt zeer in de smaak bij zowel de adverteerder als de publisher. Kortom een topper.

Marlies

Marlies is onze nieuwste administratieve held! Ze werkt vanuit het jaloersmakende Costa Rica waar ze al jaren woont. Die afstand voelen onze klanten niet, iedereen krijgt van haar een persoonlijke touch. Haar motto: ‘distance doesn’t matter when you have a good communication systeem’.

Marlou

Marlou heeft net als veel van onze andere teamleden last van het travel-virus 😉 Met haar Master Psychologie op zak besluit ze een one way ticket naar Zuid-Amerika te kopen en sindsdien is ze een echte digital nomad. Ze is de schakel tussen onze klanten en onze publishers en ze zorgt ervoor dat de samenwerking een win-win is.

Claudia

Met haar journalistieke opleiding weet Claudia van elk onderwerp een professionele tekst te maken. Niets is haar te gek! Wil je een tekst over crypto, geen punt! Maar ook een luchtig onderwerp als de laatste fashiontrends komt moeiteloos uit haar professionele pen gerold. Haar teksten vallen in de smaak bij zowel de adverteerders als de publishers, niet zelden ontvangen we complimenten over haar werk. Kortom een schrijfster in hart en nieren.

Berry

Berry is een creatieve schrijfster met oog voor detail. Ze heeft een bak aan ervaring en that shows! Ze levert de perfecte teksten. Haar kennis deelt ze graag met beginnende schrijvers, ze is namelijk ook schrijfcoach. Naast al deze werkzaamheden heeft ze ook nog tijd voor haar eigen blog, waar ze een inkijkje geeft in haar leven en leuke tips deelt voor een dagje uit.

Thom

Jeeeejjjj, we hebben voor ons schrijfteam een man weten te strikken ;-). Thom combineert graag zijn passie voor reizen en surfen met zijn schrijfpassie. Regelmatig worden zijn teksten getypt terwijl hij onder een parasol op een mooi strand zit met zijn surfboard binnen handbereik. Thom schrijft vlotte teksten die zeer in de smaak vallen bij onze opdrachtgevers, je voelt zijn positieve vibe in zijn artikelen.

Daniëlle

Daniëlle is ons natuurtalent! Ze is begonnen met schrijven als hobby, maar al snel had de schrijfkoorts haar te pakken :). Ze is een echte autodidact en juist dat maakt haar een schrijfster die we graag in het ALL the way UP team willen hebben. Ze schrijft super enthousiast en bevlogen en dat lees je terug in haar teksten. De klanten die een tekst uit de virtuele pen van Daniëlle ontvangen zijn altijd vol lof.

Eefje

Eefje heeft naast haar eigen blog en haar vele reizen ook nog tijd om prachtige teksten uit haar toetsenbord te toveren voor onze klanten. Soms doet ze dat vanuit Nederland maar liever zit ze ergens op een tropisch plekje onder een palmboom met haar laptop. Deze positieve reis-energie voel je in haar teksten die bevlogen en creatief zijn.

Ons verhaal

Om ons heen zagen we grote spelers steeds vaker dezelfde SEO strategie toepassen: het plaatsen van links op echte blogs en content sites. In elke competitieve markt lijken ze vroeg of laat nodig om in de top van de zoekresultaten terecht te komen.

Zelf op zoek gaan naar deze sites voor samenwerkingen is tijdrovend en, laten we eerlijk zijn, niet echt efficiënt. Wanneer iedere marketeer zelf relevante sites gaat benaderen, zitten we allemaal met overvolle mailboxen en moeten we keer op keer dezelfde handelingen uitvoeren. Zelfs wanneer je een vernieuwend platform gebruikt, dat vraag en aanbod makkelijker met elkaar in contact laat komen, moet je zelf nog voor iedere nieuwe samenwerking overleggen, onderhandelen en afspraken maken. Elke keer opnieuw. Is het jou weleens overkomen dat een link toch op nofollow staat? Of dat er onderaan een vermelding met koeienletters staat: deze opdracht is tot stand gekomen in samenwerking met bedrijf X? Dat wil je natuurlijk niet!

Traditionele mediabureaus kunnen je helpen, maar richten zich voornamelijk op influence. Kan een prima onderdeel van de marketingstrategie zijn natuurlijk, maar als het stuk van de homepage is verdwenen droogt de nieuwe stroom bezoekers snel op. En dat terwijl je er een hoop geld voor hebt neergelegd.

Via ALL the way UP gaan we voor blijvende resultaten. Hoger scoren in Google. Goedkoper per artikel om in te kopen. Daarbij ook een stuk leuker voor de aangesloten publishers. Nu rollen er echt informatieve stukken uit bij de redacties, waar bezoekers wat aan hebben. Geen praatjes meer als “koop dit” of “probeer dat”, maar gewoon interessante info als “6 interieurtrends voor aankomend seizoen”. Publishers plaatsen interessante content, adverteerders krijgen doorlopend nieuwe bezoekers uit Google. Iedereen blij.

ALL the way UP
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Secured By miniOrange