Veelgestelde vragen

Hoe werken de URL-punten en waarom kan ik de URL's pas zien nadat ik op een button klik?

Door simpelweg op de button te klikken van een site die je interessant lijkt, krijg je gelijk de URL te zien. Dit kost je helemaal niets, want je krijgt deze punten gewoon gratis. Na het activeren van je account hebben we er gelijk een aantal in je account gezet, zodat je op je gemak rond kunt kijken en vergelijken. Op deze manier kun je de te bestellen site gewoon even zelf bezoeken, en zo een final check doen om te zien of deze echt goed bij je project aansluit.

Hoewel we de aangesloten sites graag allemaal tegelijk met trots zouden laten zien, zijn er helaas mensen die alle redacties vervolgens zelf benaderen. We investeren simpelweg teveel tijd om waardevolle relaties met bloggers en redacties op te bouwen, dus dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dankzij de gratis punten kun je met een simpele klik toch online zien op welke site een link zou komen te staan.

Goed om te weten: eenmaal onthulde URL’s blijven zichtbaar, óók bij opnieuw inloggen in je account!

Is de prijs netto of zijn er extra kosten?

Wat je ziet is de netto prijs exclusief BTW. Er komen achteraf dus geen extra kosten bij. Zaken als campagne- en opstartkosten zijn echt niet meer van deze tijd.

Hoe kan het dat jullie goedkoper zijn dan de redacties zelf?

Voor het beschikbaar stellen van ons netwerk, inplannen, aansturen en publiceren rekenen we… helemaal niks. Sterker, je krijgt via ALL the way UP altijd korting t.o.v. eigen outreach. Aan jou de keuze: zelf uren en uren besteden aan outreach of via ons binnen een halfuurtje per maand bestellen, en nog goedkoper ook?

Kan ik hulp krijgen met het kiezen van blogs?

Jazeker! We weten dat het soms wat overweldigend kan zijn. Wanneer je via dit formulier laat weten voor welke sites je op zoek bent, en met welke criteria, helpen we je mee met het zoeken naar geschikte blogs.

Zijn de links do-follow?

YES! De links zijn uiteraard altijd do-follow. We verkopen geen no-follow via ons platform.

Zijn de links veilig?

Doordat we alleen op echte sites plaatsen die zelf ook organische bezoekers hebben, is het plaatsen van deze editorials waarschijnlijk de veiligste vorm van linkbuilding. Het wordt dan ook niet voor niets white hat linkbuilding genoemd. De artikelen worden op geen enkele manier gemarkeerd als gesponsord of betaald (tenzij expliciet in de voorwaarden van de site wordt aangegeven). Verder laten we altijd echt informatieve content schrijven, zogenaamde editorials, geen advertorials (reclameteksten).

Wie schrijft de content?

Hiervoor zijn 3 opties:

  1. Dit is de meest gebruikelijke: de blogger of de redactie van de nieuwssite schrijft het artikel. Bij de omschrijving van de blog staat dan onder het kopje content: incl. content.
  2. Wanneer er onder het kopje content: excl. content staat, kunnen wij deze voor je verzorgen. Voor een mooi redactioneel artikel van 750 woorden betaal je € 40.
  3. In het geval er geen content bij zit, kun je ook zelf een artikel aanleveren. Het artikel moet passen bij de website van plaatsing en mag geen advertorial zijn om zo elke associatie dat het om een betaalde samenwerking gaat te vermijden. Verdere voorwaarden kunnen verschillen per site en staan altijd bij de omschrijving.

Verkopen jullie alleen blogs?

Het gros van ons aanbod bestaat uit blogs. Maar daarnaast kun je ook berichten op grote nieuwssites laten plaatsen, of bijvoorbeeld links bestellen die worden geplaatst op homepages of andere vaste pagina’s. Dit wordt dan duidelijk bij het product aangegeven.

Krijg ik voor publicatie een preview?

Zeker. Voordat het artikel live gaat, sturen we altijd eerst een preview ter beoordeling. Je kunt zodoende voor publicatie aanpassingen doorgeven (alhoewel dit gelukkig vrijwel nooit nodig is 🙂 ).

Zodra het artikel live staat ontvang je hier wederom een update van met de directe link naar de publicatie.

Hoelang duurt het voordat een link geplaatst is?

Aangezien de blogs en nieuwssites niet van ons zijn, is het niet mogelijk om hier een vaste tijd aan te hangen. Echter de praktijk leert dat na betaling de links binnen één tot twee weken actief kunnen zijn. Heb je nog sneller links nodig? Geen probleem, we houden wel van een uitdaging 🙂

Hoelang blijven de links staan?

Blogs met links blijven in principe staan zolang een website live blijft bij dezelfde eigenaar. De meeste sites waar we mee samenwerken bestaan ​​al jaren en zullen waarschijnlijk nog vele jaren actief blijven. Een enkele keer zorgt een nieuwe eigenaar of aangepaste strategie van een site ervoor dat de indeling veranderd kan worden. Dit gebeurt vrijwel nooit, maar als het toch gebeurt, garanderen we in ieder geval plaatsing van drie jaar van elke geplaatste link.

 

Ook zijn er enkele sites die geen permanente plaatsing wilden garanderen, maar die zó interessant zijn vanuit SEO perspectief dat we hebben afgesproken dat de links minimaal drie jaar actief blijven. In het laatste geval staat dit expliciet aangegeven in de voorwaarden van de site.

 

Verder zijn er links die op speciale vaste plekken worden geplaatst, zoals een homepage. Hier betaal je een jaarlijks bedrag voor dat niet stilzwijgend zal worden verlengd, dus je beslist zelf jaarlijks of je ermee door wil gaan. Uiteraard wordt ook dit duidelijk aangegeven in de voorwaarden.

Hoeveel links mogen er per artikel worden geplaatst?

Wij adviseren om per artikel 1 betaalde link te plaatsen. Hier ook weer vanuit de gedachte om er echte editorials van te maken zodat het zo natuurlijk mogelijk overkomt en je maximale SEO waarde uit het artikel ontvangt. We adviseren verder om naast de adverteerder ook een externe link naar een autoritaire, niet concurrerende, site toe te voegen, naast nog een interne link. Zo komt het artikel nog waardevoller over.

Hoe worden de SEO metrics bepaald?

Alle SEO metrics zijn gebaseerd op het root domain, aangezien we niet vooraf weten waar het artikel geplaatst gaat worden. De data wordt door ons periodiek verzameld via de genoemde premium tools (MOZ, Majestic, Ahrefs) en up to date gehouden.

Hoe worden de bezoekersaantallen bepaald?

De bezoekersaantallen worden door de redacties aangeleverd. Wij doen verder een extra check via tools als SEMrush en Ahrefs om de geloofwaardigheid ervan te verifiëren.

Maken jullie gebruik van PBN's?

Absoluut niet! Alles wordt geplaatst op echte websites, die geen deel uitmaken van een PBN (private blog network). 100% outreach links dus, maar dan zonder het gedoe van outreach. De sites die in het aanbod van ALL the way UP staan, hebben echt organisch verkeer. We benaderen de sites zelf. Voordat een site wordt toelaten doen we een uitgebreide kwaliteitscheck met een sterke focus op SEO. Wanneer we zelf niet op een site zouden willen staan, nemen we deze niet op.

Ik ben zo blij met de schrijfstijl van jullie auteurs, kan ik dat ook voor mijn eigen site bestellen?

We zouden je hier graag mee helpen, maar goeie auteurs zijn lastig te vinden. Helaas kunnen we geen teksten leveren voor je eigen website.

ALL the way UP
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Secured By miniOrange