Veelgestelde vragen

Kan ik alle URL's zien?

Alle URL’s zijn zichtbaar. Je kunt op je gemak dus alle sites bezoeken. Al ben je dan wel even bezig 😉 Beter is het om te filteren op SEO stats, categorie, de Super Blasting Backlinks Filter of te sorteren op één van onze in-house ontwikkelde ValueScouts Omni’s®.

Hoe kan het dat jullie goedkoper zijn dan de redacties zelf?

Easy, doordat we grote samenwerkingen aangaan kunnen we goedkoper inkopen dan iemand die eenmalig een plaatsing inkoopt. Bovendien besparen we aan alle kanten veel tijd met duidelijke afspraken vooraf. Tijd is natuurlijk geld, dus deze efficiëntie vertaalt zich uit in lagere prijzen dan wanneer je zelf de redactie had benaderd.

 

Op de menukaart kun je trouwens gelijk zien hoeveel een plaatsing via ALL the way UP kost, en wat je ervoor betaalt wanneer je zelf de redactie benadert.

 

Het blijft uiteraard jouw keuze: zelf uren besteden aan outreach of via ons binnen no-time bestellen, en nog goedkoper ook?

Kan ik zien welke links mijn concurrenten al hebben?

Jazeker! Met onze Super Blasting Backlinks Filter blast je zo je concurrent voorbij 🚀 Even instellen en je ziet direct op de menukaart welke links je al hebt, maar ook op welke sites jouw concurrenten al staan. Lekker easy zeg!

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij ALL the way UP is het mogelijk via iDEAL, Bancontact, handmatig overmaken of SOFORT Banking te betalen. Zodra we de betaling voor de bestelling hebben verwerkt gaan we ermee aan de slag.

Wat is de ValueScout Omni®?

Speciaal voor Ahrefs-, Majestic- en MOZ-fanboys hebben we een algoritme gebouwd waarmee je in één klik de beste SEO-waarde vs. de prijs bovenaan krijgt. De beste deal spotten was nog nooit zó makkelijk.

Krijg ik voor publicatie een preview?

Zeker. Voordat het artikel live gaat, sturen we altijd eerst een preview ter beoordeling. Je kunt zodoende voor publicatie aanpassingen doorgeven (alhoewel dit gelukkig vrijwel nooit nodig is).

 

Zodra het artikel live staat ontvang je hier wederom een update van met de directe link naar de publicatie.

Hoelang blijven de links staan?

Blogs met links blijven in principe staan zolang een website live blijft bij dezelfde eigenaar. De meeste sites waar we mee samenwerken bestaan ​​al jaren en zullen waarschijnlijk nog vele jaren actief blijven. Een enkele keer zorgt een nieuwe eigenaar of aangepaste strategie van een site ervoor dat de indeling veranderd kan worden. Dit gebeurt vrijwel nooit, maar als het toch gebeurt, garanderen we in ieder geval plaatsing van drie jaar van elke geplaatste link.

 

Ook zijn er enkele sites die geen permanente plaatsing wilden garanderen, maar die zó interessant zijn vanuit SEO perspectief dat we hebben afgesproken dat de links minimaal drie jaar actief blijven. In het laatste geval staat dit expliciet aangegeven in de voorwaarden van de site.

 

Verder zijn er links die op speciale vaste plekken worden geplaatst, zoals een homepage. Hier betaal je een jaarlijks bedrag voor dat niet stilzwijgend zal worden verlengd, dus je beslist zelf jaarlijks of je ermee door wil gaan. Uiteraard wordt ook dit duidelijk aangegeven in de voorwaarden.

Kan ik de SEO stats van Ahrefs, Majestic en MOZ zien?

Op de menukaart zie je bij alle producten handige metertjes, voor elke SEO-stat eentje. Het werkt heel makkelijk: meer kleur is beter.

 

Alle SEO metrics zijn gebaseerd op het root domain, aangezien we niet vooraf weten op welke pagina het artikel geplaatst gaat worden.

 

De data wordt door ons periodiek verzameld via de genoemde premium tools (MOZ, Majestic, Ahrefs) en up to date gehouden.

Kan ik specifiek op een onderwerp of niche filteren?

Absoluut, en ook daar gaan we een stapje verder. Je kunt kiezen tussen twee niveaus:

  1. De normale categorie, wat betekent dat je filtert op sites die regelmatig over zulke onderwerpen schrijven.
  2. Of je klikt op “Toon alleen perfect passende sites” en krijgt alleen sites te zien die echt specifiek over dat onderwerp gaan.

Wie schrijft de content?

Hiervoor zijn 3 opties:

  1. Dit is de meest gebruikelijke: de blogger of de redactie van de nieuwssite schrijft het artikel. Bij de omschrijving van de blog staat dan onder het kopje content: incl. content.
  2. Wanneer er onder het kopje content: excl. content staat, kunnen wij deze voor je verzorgen. Voor een mooi redactioneel artikel van 750 woorden betaal je € 40.
  3. In het geval er geen content bij zit, kun je ook zelf een artikel aanleveren. Het artikel moet passen bij de website van plaatsing en mag geen advertorial zijn om zo elke associatie dat het om een betaalde samenwerking gaat te vermijden. Verdere voorwaarden kunnen verschillen per site en staan altijd bij de omschrijving.

Zijn er extra kosten?

Er komen geen campagne- of opstartkosten bij. Je betaalt echt alleen voor de plaatsingen. En lukt het een keertje toch niet om een artikel geplaatst te krijgen? Dan krijg je gewoon je geld terug, daar doen we niet lastig over.

Kan ik hulp krijgen met het kiezen van blogs?

Jazeker! We weten dat het soms wat overweldigend kan zijn. Wanneer je via dit formulier laat weten voor welke sites je op zoek bent, en met welke criteria, helpen we je mee met het zoeken naar geschikte blogs.

Zijn de links do-follow en veilig?

YES! De links zijn uiteraard altijd do-follow. We verkopen geen plaatsingen met no-follow links via ons platform.

 

Doordat we alleen op echte sites plaatsen die zelf ook organische bezoekers hebben, is het plaatsen van deze editorials waarschijnlijk de veiligste vorm van linkbuilding. Het wordt dan ook niet voor niets white hat linkbuilding genoemd. De artikelen worden op geen enkele manier gemarkeerd als gesponsord of betaald (tenzij expliciet in de voorwaarden van de site wordt aangegeven). Verder laten we altijd echt informatieve content schrijven, zogenaamde editorials, geen advertorials (reclameteksten).

Hoelang duurt het voordat een link geplaatst is?

Aangezien de blogs en nieuwssites niet van ons zijn, is het niet mogelijk om hier een vaste tijd aan te hangen. Echter de praktijk leert dat na betaling de links binnen één tot twee weken actief kunnen zijn. Heb je nog sneller links nodig? Geen probleem, we houden wel van een uitdaging 🙂

Hoeveel links mogen er per artikel worden geplaatst?

Wij adviseren om per artikel 1 betaalde link te plaatsen. Hier ook weer vanuit de gedachte om er echte editorials van te maken zodat het zo natuurlijk mogelijk overkomt en je maximale SEO waarde uit het artikel ontvangt. We adviseren verder om naast de adverteerder ook een externe link naar een autoritaire, niet concurrerende, site toe te voegen, naast nog een interne link. Zo komt het artikel nog waardevoller over.

Hoe worden de bezoekersaantallen bepaald?

De bezoekersaantallen worden door de redacties aangeleverd. Wij doen verder een extra check via tools als SEMrush en Ahrefs om de geloofwaardigheid ervan te verifiëren.

Plaatsen jullie naast op echte websites ook op PBN's?

Absoluut niet! Alles wordt geplaatst op echte websites, die geen deel uitmaken van een PBN (private blog network). 100% outreach links dus, maar dan zonder het gedoe van…outreach.

 

Alle sites die je op de menukaart van ALL the way UP vindt, hebben echt organisch verkeer. Want wat is nou een betere indicator dat een website ook echt SEO-waarde heeft, dan organische traffic vanuit Google?

 

Voordat een site wordt toelaten doen we een uitgebreide kwaliteitscheck met een sterke focus op SEO. Wanneer we zelf niet op een site zouden willen staan, nemen we deze niet op.

Ik ben zo blij met de schrijfstijl, kan ik dat ook voor mijn eigen site bestellen?

We zouden je hier graag mee helpen, maar goeie auteurs zijn lastig te vinden. Helaas kunnen we geen teksten leveren voor je eigen website.

ALL the way UP
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Secured By miniOrange