Verdien op de makkelijkste manier extra geld met het plaatsen van relevante content

Sluit je ook aan bij ALL the way UP en krijg betaald voor het schrijven van relevante content. Opdrachten ontvang je simpel in je mail, waarna je gelijk aan de slag kunt.

Ontvang opdrachten zonder te pitchen of onderhandelen

Schrijf echt interessante teksten, geen reclame

Ervaringen van publishers

“Als B2B blogger in een specifieke niche is het lastig om de juiste adverteerders te vinden om mee samen te werken. ALL the way UP zorgt voor de juiste partners, regelt al het contact en het enige wat mij nog rest om te doen is het schrijven van de content. Er is al goed nagedacht over de partner en het onderwerp van het blogartikel, zodat het goed past bij mijn niche en doelgroep. Het verrijkt de website, het zorgt voor extra content ideeën én levert geld op. Ideale combinatie!"
Jennifer - affiliateblogger.nl
"Het is prettig werken met Ramon van All the way UP. Hij regelt de adverteerders, maar ook de aangeleverde artikelen. Ik heb er nauwelijks omkijken naar. En dat niet alleen, de artikelen zijn leuk om te lezen en professioneel geschreven. Ook daar hoef ik nauwelijks een punt of komma aan te veranderen. Echt een toegevoegde waarde voor de site."
Marcel - reisomdewereld.nl
"Een aantal keren per jaar ontvangen wij van All The Way Up een mail met daarin een opdracht die we mogen schrijven voor Thuisleven.com. De opdrachten passen altijd bij onze content en is daardoor ook voor de lezer erg waardevol. Zeker omdat de opdrachten ook met veel vrijheid zelf ingevuld mogen worden. Krijgen we bijvoorbeeld een opdracht over een beddenspeciaalzaak dan kunnen we bijvoorbeeld inhaken op de aanschaf van een bed, de aanschaf van een matras, de beste 10 tips voor een goede nachtrust enzovoorts. Zo kunnen we zelfs een bedrijf meerdere keren van dienst zijn, zonder onze lezers te vervelen met herhaalde stof.

Zodra we een opdracht per mail binnen krijgen zit hier meestal een verzoek bij om de preview / concept z.s.m. door te sturen. Zo kan de klant hem goedkeuren (of eventueel wat aanpassen) en het artikel daarna online. Het tijdsbestek hiervoor is altijd goed haalbaar voor ons. Mocht het echter eens niet haalbaar zijn dan valt hierover goed te communiceren met het bedrijf.
En nu we het toch over mailcontact hebben, de mailtjes zijn altijd open en vriendelijk. Altijd weer een feestje om in de mailbox aan te treffen."

Miranda - thuisleven.com
"Onze samenwerking met ALL the way UP is prettig verlopen. Ze hebben meerdere artikelen bij ons afgenomen en de betaling voor deze artikelen snel afgerond. Het is ook prettig dat de communicatie via de mail vlot verloopt. Voor ons is duidelijkheid en vlotte reacties erg belangrijk, en dat kun je van ALL the way UP verwachten. Wij zetten de samenwerking graag door en kunnen de diensten van ALL the way UP aanraden aan anderen."
Chris - Androidics.nl
"Prettige communicatie en opdrachten die goed passen bij Bloeise. Het fijne aan ALL the way UP is dat je direct opdrachten krijgt toegestuurd zonder gedoe. Elders moet je pitchen, en dan gebeurt het vaak dat ik zonder enige toelichting een afwijzing krijg. Zelfs zonder mijn voorstel te hebben gelezen. Of dan duurt het nog ettelijke maanden na oplevering voordat de betaling plaatsvindt, omdat de opdrachtgever nog geen akkoord heeft gegeven of doodleuk zijn betaalvoorwaarde van twee maanden blijkt te hanteren. Bij ALL the way UP weet je precies waar je aan toe bent wanneer je een opdracht krijgt of oplevert."
Thomas Lapperre, Bloeise.nl
"Natuurlijk hoopt iedere eigenaar van een website dat er overal linkjes naar zijn site worden geplaatst zodat een goede ranking in Google vanzelf tot stand komt. Helaas is dit een utopie! Hoe fijn is het dan dat je de zorg hiervoor kunt uitbesteden aan een deskundige partner. Wij hebben voor All the way up gekozen omdat zij een verbinding tot stand brengen met een voor ons relevant netwerk."
Sandra - Damespraatjes.nl en Women on Web
"Ik werk al geruime tijd samen met ALL the way UP en ben erg tevreden met deze samenwerking. De
opdrachten die binnenkomen worden uitgebreid en duidelijk uitgelegd waardoor misverstanden
voorkomen worden. De communicatie is helder en uitgebreid en reacties op vragen komen erg snel
binnen. Ook betalingen worden zeer snel gedaan (binnen enkele dagen). Het is een partij waar je van
op aan kunt. De onderwerpen zijn zeer verschillend, maar altijd interessant. Kortom: ik ben erg
tevreden over de samenwerking met ALL the way UP."
Frederik van docentenplein.nl
"ALL the way UP levert editorials aan enkele websites van MTN Media. De aangeleverde teksten zijn van prima kwaliteit en voldoen aan de huidige SEO eisen waardoor we ze zonder aanpassingen zo kunnen plaatsen! Dit betekent dat deze teksten daadwerkelijk gevonden en gelezen worden."
Jerry - MTN Media

Makkelijkste manier

Via ALL the way UP krijg je betaald voor werk dat je leuk vindt. Niet het schrijven van advertorials, maar juist informatieve teksten. Denk bijvoorbeeld aan “5 trends aankomende zomer voor je interieur”. Of wat anders dat echt goed bij jouw site past.

Creatieve vrijheid

Per mail ontvang je welke link een relevante adverteerder graag bij je wil plaatsen. Je kiest hier zelf een onderwerp bij dat goed past en jouw lezers aanspreekt. Je “verkoopt” ze niks, maar plaatst simpelweg een extra link in een echte tekst.

Simpel cashen

Telkens opnieuw pitchen, onderhandelen en maar hopen dat al dit werk je wat oplevert hoeft niet meer. Net als zelf achter je geld aan zitten. Je werkt met – gezellige – vaste contactpersonen van ALL the way UP en krijgt snel uitbetaald: binnen enkele dagen.

ALL the way UP
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Secured By miniOrange