Makkelijker links op echte sites krijgen bestaat niet

  • Bespaar met gemak 2 uur per artikel aan outreach, communicatie en controle.

  • Bestel goedkoper dan via eigen outreach en andere platformen.

  • Plaats links op blogs, content- & nieuwssites door simpelweg te klikken, zonder te pitchen.

  • Filter op SEO stats, bestel en keur previews. Wij doen de rest!

Makkelijker Ć©n goedkoper dan in-house outreach

Plaats in-content links zonder te pitchen of onderhandelen

Ervaringen van adverteerders

'Ik heb zeer goede ervaringen met All the way UP. Naast veel interessante mogelijkheden gaat het inventariseren van geschikte blogmogelijkheden die aan specifieke wensen voldoen erg efficiƫnt. De geschreven teksten zijn van uitstekende kwaliteit en de communicatie en afhandeling na akkoord verloopt erg soepel waardoor All the way UP een uitstekende tool is voor onze online marketing activiteiten."
Sander van seodiensten.nl - werkt o.a. voor A-merken in de reisbranche
ā€œDoor All the way UP krijgen we de mogelijkheid om binnen korte tijd artikelen te plaatsen op verschillende kwalitatief hoogwaardige blogs.

Dit zorgt uiteindelijk niet alleen voor betere SEO-scores, maar ook voor een groter bereik.

Het klantenportaal maakt het zoeken naar geschikte websites bijzonder efficiĆ«nt en makkelijk.ā€

Gerardo Maio - Tomahawk Digital Marketing
"Allthewayup.nl zorgt ervoor dat ik voor mijn klanten eenvoudig hoge kwaliteit websites kan vinden waarop zij geplaatst kunnen worden. Dit bespaart mij heel veel tijd. Ik hoeft niet bang te zijn dat er spammy websites tussen zitten waardoor mijn klanten risico lopen. Ik wordt altijd goed geholpen met het vinden van relevante websites en onderwerpen die goed aansluiten bij de klant en de voorgestelde website."
SEO specialist voor mkb-bedrijven
"Met onze organisatie zitten we in de meest concurrerende SEO markten van Nederland (autoverzekeringen, energiecontracten en zorgverzekeringen). Qua SEO wordt het steeds moeilijker om goede kwalitatieve websites te vinden voor een samenwerking. Allthewayup biedt ons de mogelijkheid om snel in contact te komen met voor ons relevante websites. Tot nu toe zijn we heel erg tevreden over de samenwerking. Deze gasten weten hoe het werkt :)"
Jeroen, Online Marketeer (SEO)
"All the way UP biedt de mogelijkheid om op een efficiƫnte manier blogs te laten schrijven en plaatsen. De communicatie verloopt soepel, ze hechten veel waarde aan kwaliteit en bieden alleen websites aan die voldoen aan SEO eisen. Hun grote database met contacten maakt het voor ons mogelijk om veel kwalitatieve blogs af te nemen!"
Chrystel Stevens - Happy Idiots
"Tegenwoordig worden er vele websites opgezet voor linkbuilding. Deze websites hebben uiteindelijk alleen maar negatieve effecten. Het vinden van hoogwaardige (blog) sites is daarom ook een tijdrovende klus. Allthewayup speelt hier goed op in. Je bespaart tijd en geld en bent verzekerd van goede kwaliteit."
Jan Dijkstra - Tussendoor internet & marketing

Allerlaagste prijs

Bij ons geen opstartkosten of andere gekke fratsen, maar gewoon de allerlaagste prijs. Je bestelt zelfs goedkoper dan via eigen outreach, doordat je altijd korting krijgt op de normale tarieven van aangesloten sites.

Plaatsen zonder pitchen

Handmatig sites en stats zoeken, pitchen en content schrijven? Kom op zegā€¦ Outsource het lekker naar ons. Check onze ā€œmenukaartā€ en bespaar maandelijks uren (of zelfs dagen!) aan tijd.

Filter op alle SEO stats

Alle belangrijke SEO stats ā€“ zoals TF, CF, DA, DR en RD hebben we al voor je verzameld. Met intuĆÆtieve sliders maak je zo snel een selectie voor jouw projecten. Oh, en we hebben alles ook nog eens handig in categorieĆ«n ingedeeld.

Ons verhaal in het kort

Om ons heen zagen we grote spelers steeds vaker dezelfde SEO strategie toepassen: het plaatsen van links op echte blogs en content sites. In elke competitieve markt zijn ze vroeg of laat nodig om in de top van de zoekresultaten terecht te komen.

Zelf op zoek gaan naar deze sites voor samenwerkingen is tijdrovend en – laten we eerlijk zijn – niet echt efficiĆ«nt. Wanneer iedere marketeer zelf relevante sites gaat benaderen, zitten zowel publishers als adverteerders in korte tijd met overvolle mailboxen en moeten ze keer op keer dezelfde handelingen uitvoerenā€¦

Bestel simpel vanaf onze alsmaar groeiende menukaart

Je hoeft alleen nog previews goed te keuren, wij doen de rest

ALL the way UP
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Secured By miniOrange