Plaats in-content links op 300+ échte websites

  1. Kies simpel uit SEO gescreende blogs, content- & nieuwssites.

  2. Filter op SEO stats en bestel direct met je anchors + links.

  3. Keur previews van je nieuwe teksten goed, wij doen de rest!

Plaats links zonder te pitchen of onderhandelen

Filter op alle handige SEO stats

Ervaringen van adverteerders

'Ik heb zeer goede ervaringen met All the way UP. Naast veel interessante mogelijkheden gaat het inventariseren van geschikte blogmogelijkheden die aan specifieke wensen voldoen erg efficiënt. De geschreven teksten zijn van uitstekende kwaliteit en de communicatie en afhandeling na akkoord verloopt erg soepel waardoor All the way UP een uitstekende tool is voor onze online marketing activiteiten."
Sander van seodiensten.nl - werkt o.a. voor A-merken in de reisbranche
“Door All the way UP krijgen we de mogelijkheid om binnen korte tijd artikelen te plaatsen op verschillende kwalitatief hoogwaardige blogs.

Dit zorgt uiteindelijk niet alleen voor betere SEO-scores, maar ook voor een groter bereik.

Het klantenportaal maakt het zoeken naar geschikte websites bijzonder efficiënt en makkelijk.”

Gerardo Maio - Tomahawk Digital Marketing
"Allthewayup.nl zorgt ervoor dat ik voor mijn klanten eenvoudig hoge kwaliteit websites kan vinden waarop zij geplaatst kunnen worden. Dit bespaart mij heel veel tijd. Ik hoeft niet bang te zijn dat er spammy websites tussen zitten waardoor mijn klanten risico lopen. Ik wordt altijd goed geholpen met het vinden van relevante websites en onderwerpen die goed aansluiten bij de klant en de voorgestelde website."
SEO specialist voor mkb-bedrijven
"Met onze organisatie zitten we in de meest concurrerende SEO markten van Nederland (autoverzekeringen, energiecontracten en zorgverzekeringen). Qua SEO wordt het steeds moeilijker om goede kwalitatieve websites te vinden voor een samenwerking. Allthewayup biedt ons de mogelijkheid om snel in contact te komen met voor ons relevante websites. Tot nu toe zijn we heel erg tevreden over de samenwerking. Deze gasten weten hoe het werkt :)"
Jeroen, Online Marketeer (SEO)
"All the way UP biedt de mogelijkheid om op een efficiënte manier blogs te laten schrijven en plaatsen. De communicatie verloopt soepel, ze hechten veel waarde aan kwaliteit en bieden alleen websites aan die voldoen aan SEO eisen. Hun grote database met contacten maakt het voor ons mogelijk om veel kwalitatieve blogs af te nemen!"
Chrystel Stevens - Happy Idiots
"Tegenwoordig worden er vele websites opgezet voor linkbuilding. Deze websites hebben uiteindelijk alleen maar negatieve effecten. Het vinden van hoogwaardige (blog) sites is daarom ook een tijdrovende klus. Allthewayup speelt hier goed op in. Je bespaart tijd en geld en bent verzekerd van goede kwaliteit."
Jan Dijkstra - Tussendoor internet & marketing

Lekker outsourcen

Handmatig sites en stats zoeken, pitchen en content schrijven? Kom op zeg… we leven in 2018. Outsource het lekker naar ons. Check onze “menukaart” en plaats je bestelling net zo makkelijk als je volgende pad thai.

Allerlaagste prijs

Bij ons geen opstartkosten of andere gekke fratsen, maar altijd de laagste prijs. We bewijzen continu de goedkoopste te zijn, zelfs wanneer je ons vergelijkt met platformen waar je zelf nog moet pitchen en onderhandelen met bloggers.

Uitvoering door echte SEO's

Hoe chill is het om dit tijdrovende werk uit te besteden aan beroepsgekke SEO’s? Wij begrijpen als geen ander hoe je met een SEO-pet op kijkt. Al sinds 2012 zijn we er succesvol mee bezig. Vraag gerust naar onze resultaten!

Ons verhaal in het kort

Om ons heen zagen we grote spelers steeds vaker dezelfde SEO strategie toepassen: het plaatsen van links op echte blogs en content sites. In elke competitieve markt zijn ze vroeg of laat nodig om in de top van de zoekresultaten terecht te komen.

Zelf op zoek gaan naar deze sites voor samenwerkingen is tijdrovend en – laten we eerlijk zijn – niet echt efficiënt. Wanneer iedere marketeer zelf relevante sites gaat benaderen, zitten zowel publishers als adverteerders in korte tijd met overvolle mailboxen en moeten ze keer op keer dezelfde handelingen uitvoeren…

Kies, klik & bestel content vanaf onze SEO-doordrenkte menukaart

Wij doen de rest en houden je volledig op de hoogte van updates

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0